a glimpse of happiness

tombstone-actual:

darksilenceinsuburbia:

Villa Vals

Architects CMA and SeARCH were focusing on the question if it would be possible to conceal a house in an Alpine slope while still exploiting the wonderful views and allowing light to enter the building when planing the Villa Vals. They decided to build a central patio into the steep incline to create a large facade with considerable potential for window openings. The viewing angle from the building is slightly inclined, giving a dramatic view of the beautiful mountains on the opposite side of the narrow valley.

All images © Iwan Baan

Perfect bunker

(via sittingbull007)

xxiaochenn:

I will miss those little houses

Nuuk, Greenland

Oct 2013

aaaak lucuuk

sallowskin:

How To Think Like An Architect: The Design Process (by Barry Berkus)

(via alwaysinstudio)

kuntawiaji:

Palembang, Balikpapan, Bandung, Yogyakarta, Solo, Malang, Makassar.

kuntawiaji:

Palembang, Balikpapan, Bandung, Yogyakarta, Solo, Malang, Makassar.